THE ARD
marketing

SEO Content

Kun je me vinden?

Content is queen!

Marketing mag misschien "King" zijn, content is zeker zijn "Queen". Veel hangt hier aan vast, al is het alleen maar omdat een bezoeker, op welke manier hij of zij je website dan ook mag binnenkomen, altijd met je content in aanraking komt. Daarnaast zorgt goede content voor de mooiste vorm van marketing die je kunt verzinnen, namelijk gratis aandacht. Als je echt je best hebt gedaan zou het zomaar kunnen dat andere websites naar jouw artikelen gaan verwijzen.En zoekmachines zijn natuurlijk dol op goede content!

SEO, of hoe content het beste werkt

Zoekmachines zoeken altijd antwoorden. Antwoorden op de vragen van hun bezoekers zoals: "Waar koop ik de lekkerste kaas van Nederland?" En als jouw website daar het beste antwoord op geeft dan kom je al snel hoog in de zoekresultaten. Zo simpel is het. Toch?

De vraag is wat de vraag is

Maar hoe kom je erachter wat gevraagd wordt aan Google? Rondvragen aan bestaande klanten, een marktonderzoek starten, zelf logisch nadenken, Googlen? Hoewel er niet echt een magisch truukje bestaat om hier achter te komen kun je wel met deze vraag systematisch aan de slag. Jij kent je markt, wij kennen de wegen dus samen komen we er wel.
Let's ask the question

SEO

Aansluitend op goede content en het antwoord op de vraag komt dan uiteraard een goede SEO strategie. Geen truukjes, geen "black hat" maar er zijn wel degelijk zaken waar je rekening mee kunt houden. Inhoudelijk en technisch. Is de header structuur bijvoorbeeld op orde? Sluit wat je schrijft wel aan op hoe je gevonden wilt worden? Gebruik je "rich snippets"? Iemand de sitemap gezien?
Let's talk SEO (or content)