THE ARD
consultancy

Consultancy

Sharing Knowledge

Dat kun je zelf
(met een beetje hulp)

Het is niet heel moeilijk om zelf een website of een webshop te bouwen. Platformen en software als Magento, Wordpress en Jimdo bewijzen dit. Het blijkt echter vaak een stuk lastiger om deze ook daadwerkelijk de conversie te laten maken die je voor ogen had. Of juist als de conversie wel goed gaat en de daarbij behorende stroom communicatie en logistiek groter wordt, hoe ga je hier dan mee om? Hierbij helpen wij je graag. Door samen te kijken naar mogelijkheden tot optimalisatie en advertising bijvoorbeeld. Of door de werking van je klantenservice eens goed onder de loep te nemen.

Marketing

Adverteren is voor vrijwel ieder bedrijf noodzakelijk om klanten te werven en de mogelijkheden hierin zijn eindeloos. Omdat je budget dit meestal niet is, is het belangrijk om goed te bepalen waar, hoe en hoeveel je wilt adverteren. Wij helpen je graag met het opzetten van een goede marketingcampagne door de juiste platformen in te schakelen en relevante gegevens te meten en te analyseren.

Website & Webshop inrichting

De tegenwoordige bezoekers van een website of webshop zijn veeleisend en er zijn tal van redenen voor een bezoeker om af te haken. Het laden duurt te lang, de fotos zijn onscherp, een knop werkt niet of hij kan simpelweg niet vinden wat hij zoekt. Gelukkig zijn er ook heel veel manieren om je bezoek op je site te houden en om te zetten in een converterende klant.Of je website nu al bestaat of nog in aanbouw is, wij kijken graag met je mee naar de inrichting hiervan. Niet alleen dus of alles er mooi uitziet, maar ook of onder andere de SEO in orde is en of alles wel intuïtief werkt.
Let's talk content

Van Bricks naar Clicks

Je hebt een mooie winkel en je wilt deze graag ook online brengen. Hoe pak je dit aan en wat komt daar allemaal bij kijken? Welke software, welke logistieke partner en hoe ga je betalingen ontvangen zijn de meest voor de hand liggende vragen. Maar een webshop naast een fysieke winkel brengt enkele specifieke uitdagingen met zich mee op bijvoorbeeld voorraadbeheer.Of je je website nou door ons wilt laten ontwikkelen of niet, wij helpen je graag bij dit mooie proces.
Let's talk bricks (and clicks)