THE ARD
development

Development

Under construction

Development plus!

Wij bouwen wat je wilt, en dat is niet altijd persé wat je vraagt. Bij TheArd staat development namelijk nooit op zichzelf, altijd denken wij met je mee of de oplossing die gevraagd wordt ook daadwerkelijk het onderliggende probleem gaat verhelpen. En natuurlijk kun je ons ook altijd een probleem, of uitdaging, voorleggen waar wij een passende oplossing voor zullen bedenken.

Website

Gevonden worden op internet begint over het algemeen met een website. Dit kan heel simpel: je schrijft wat teksten, zoekt wat plaatjes en zet dit online. Maar is dit wel de beste manier, sluiten je teksten bijvoorbeeld aan bij de zoekopdrachten van potentiële bezoekers en brengen de plaatjes wel over wat de bedoeling is? En wat als je wat meer functionaliteit van je site verwacht? Direct online offertes maken bijvoorbeeld. Lees alles over wat wij voor je kunnen betekenen.

Webshop

Een webshop is van een heel andere klasse als een (eenvoudige) website. Een webshop moet niet alleen een visitekaartje zijn, maar moet ook daadwerkelijk voor je aan het werk en spullen verkopen. En net als dat je als winkeleigenaar van je personeel verwacht dat ze er verzorgt uitzien en de klant altijd vriendelijk en beleefd te woord staan zo geld dit ook voor je webshop. Net zoals dat e verwacht dat er effeciënt en foutloos gewerkt wordt. Wil je dat wij de hele webshop voor je bouwen? Of heb je al een (zelfgebouwde) webshop en wil je functionaliteit aanpassen of toevoegen? Lees verder wat er mogelijk is.