THE ARD
development

Webshop

For sale

Webshop

Een webshop is van een heel andere klasse als een (eenvoudige) website. Een webshop moet niet alleen een visitekaartje zijn, maar moet ook daadwerkelijk voor je aan het werk en spullen verkopen. En net als dat je als winkeleigenaar van je personeel verwacht dat ze er verzorgt uitzien en de klant altijd vriendelijk en beleefd te woord staan zo geld dit ook voor je webshop.

Dit klinkt eenvoudig want gelukkig hoeft deze niet elke ochtend zijn haar te kammen en zijn overhemd te strijken maar toch ligt dit lastiger dan vaak gedacht. Een webshop kan bijvoorbeeld niet ad-hoc reageren op vragen van klanten. Je moet van tevoren al de mogelijke vragen en de daarbij behorende antwoorden bedenken en deze op een vindbare manier publiceren. Of je gaat gebruik maken van live chat. Echter, dit kost tijd van personeel en maakt het uitbaten van je webshop dus duurder.

Bovenstaande is slechts een klein voorbeeld van de keuzes die je als webshop eigenaar zult maken. En dan hebben we het nog niet eens gehad over het design, welk platform e.d.

Gelukkig hoef je deze keuzes niet in je eentje te maken, wij helpen je hier graag bij. En het hoeft niet bij helpen alleen te blijven, veel kunnen we je uit handen nemen: design, techniek, teksten, koppelingen naar advertentie platformen, etc.

Let's talk webshops